Gedragsverandering: voor wie en exploratierichting

Jezelf radicaal ander gedrag aanleren. 

Een van mijn favoriete vormen van verantwoordelijkheid nemen. Zeker als die gedragsverandering je zelf en de aarde dient. Echt simpel is het trouwens niet. Er zijn nogal wat uitdagingen op dat pad. Misschien ga je zelfs uitvinden dat je eigenlijk ergens anders heen wil. 

Allemaal goed.

Dit is een ondersteunende plek voor mensen zoals jij. 

Struin lekker rond. 

– Ilse Meelberghs

Roadmap

De basis op orde om liefdevol iedere verandering tegemoet te lopen.

Een gedragsverandering is een proces. Eentje waaraan je begint met de bedoeling om aan te komen. Dan zijn er twee dingen helpend: de tocht overzien en je persoonlijke vaardigheden op orde hebben. De tocht overzien - de 7 uitdagingen tijdens de tocht herkennen en kunnen hanteren Persoonlijke vaardigheden - de rugzak goed gevuld Ik ontwikkelde een routekaart waarmee je de route kan overzien en zorgde ervoor dat ik de vaardigheden bezit om je bij ieder van die 7 uitdagingen te ondersteunen, Dat deed ik oa door over mijn blotevoetentocht rond Limburg een boek te schrijven. Daarin combineerde ik iwijsheid die ik opdeed als onderwijspionier met de beelden en inzichten van de fysieke tocht. Als je wil kan ik dus je leraar cq mentor zijn hierbij. Voor vertrek of als je al onderweg bent. Allebei kan.

Naar zelf verkennen van de tocht met de 7 uitdagingen?
Naar zelf je rugzak vullen?
Naar ondersteuning door mij