Complimentenmuur

De complimentenmuur

Reacties, feedback en complimenten.

Het traject was een prachtige uitnodiging om even uit de hectiek van alle dag te stappen. De gedichten, foto’s en teksten zetten aan het denken, hielpen op te reflecteren of waren gewoon mooi om even te genieten van woord en beeld. Heel fijn om bij de wandeling ook de echte mens te ontmoeten Dank.
Laurens - Wintertraject
ik wil je graag nog eens bedanken voor onze heerlijke wandeling. Je woorden en adviezen resoneren in mijn hoofd en hebben me houvast gegeven om moeilijkere gesprekken aan te gaan of ze juist simpel en bij mezelf te houden. Het helpt me heel erg op weg in de route die ik te doorlopen heb. Dank je wel voor jouw ondersteuning en inzichten. Voor mij is deze wandeling heel waardevol en helpen geweest 😘
M - Wandeling zonder plan
Wandelen met Ilse en ... : Hoe heerlijk is het om de natuur te zien, ruiken en proeven ? Ilse verstaat de kunst om je uit te nodigen, mee te laten doen. Aan een veilige paddenstoel ruiken om deze daarna te proeven of liggend in het bos kijken naar het vallen, neerdwarrelen van de bladeren. Dan deren regen en plassen niet en zie je hulst en voel je de reeën. En... misschien ontmoet je wel bosfeeën 😉 Of... wacht dat waren ... en Ilse natuurlijk. 😄
Joost- Wandeling herfsttraject
Middels een fijne wandeling in de natuur heeft Ilse, met slechts enkele vragen, snel tot de essentie van mijn vraagstuk weten door te dringen. Ze heeft mij, gebruikmakend van de natuur, met eigen ogen laten kijken naar mijn situatie en deze onder ogen leren zien. Confronterend en tevens verhelderend. Ilse heeft mij nieuwe handvaten gegeven voor de toekomst. Dank daarvoor! Dank Ilse voor wie je bent ❤️🙏
Jenny- Wandeling spelen met de vraag
Wandelen met de koningin van het bos, en (if you are lucky enough) haar schaduw op fluwelen pootjes. Een wandeling met Ilse bevat aarde, aardig, aards, aarden. Ilse is al bijzonder vriendelijk en invoelend van aard. Zij maakt daarbij op een natuurlijke wijze gebruik van haar eigen wijsheid, die van de natuur en moeder aarde in algemene zin en meer specifiek de wijsheid van hond Oreo, haar schaduw op fluwelen pootjes. Zelden zag ik zo'n invoelende hond. En de immer bescheiden Ilse? Die ontpopt zich binnen de warme, beschermende omgeving van het bos tot een ware koningin. Zij draagt daar een ceremoniële functie, zeker wanneer zij je meeneemt in de natuur én in het verhaal van de bijenkoningin. Ilse neemt je daardoor ook mee in het verhaal van jouw eigen ik. Ilse laat je kijken. Niet door je ogen tot iets te dwingen, maar door de zachte uitnodiging om je omgeving en je innerlijk eens met andere ogen te bekijken. Ze stopt, waar anderen doordrammen en ze vraagt voorzichtig door, waar anderen stoppen. Zo wordt gezegd, wat gezegd moet worden en vinden de woorden hun eigen kracht. Loop je ergens vast in het leven? Of gewoon ergens tegenaan en vraag je je af, waarom? Wandel eens met Ilse. De antwoorden vind je dan vanzelf.
Iris- Wandeling in het verhaal.
Een tocht met Ilse over de Meinweg is een bijzondere en helende ervaring. Ilse kan je de juiste aanknopingspunten bezorgen en je enkele confronterende en diepgaande vragen stellen. Het is een hele uitdaging om daar een antwoord op te vinden. Daarna, komt er, geholpen door de prachtige natuur, een helend proces op gang. Natuurlijk is dit geen eindpunt, maar een start naar een nieuwe weg die je kan inslaan. Heel warm aanbevolen, deze tocht met een lieve wijze vrouw!
Anja- Wandeling spelen met de vraag.
"Onder de talentvolle begeleiding van natuurcoach Ilse een prachtige coachingstocht gemaakt met de oefeningen die helpend waren om tot de kern van mijn onderzoeksvraag te komen. En mijn vraag was geschreven op een persoonlijke ontdekkingskaart die voor mij uiteindelijk een schatkaart was met vele inzichten en nieuwe bronnen. Een Superdag. Dank je wel Ilse.
Vera- Wandeling spelen met de vraag.
Ilse heeft een cursus weten te geven die echt het geld waard is. Momenteel zit onze organisatie in een reorganisatie, dit is een turbelente tijd voor iedereen. Ilse heeft met concrete voorbeelden handvaten weten te geven om in deze transitie je persoonlijk te blijven ontwikkelen. De opzet was superfijn omdat deze perosonlijke verdieping in tweetallen en kleine groepjes gedaan werd. Dit alles was niet te wollig en heb op deze manier concrete dingen mee naar huis kunnen nemen.
Dave - Lezing Persoonlijke impact tijdens reorganisatie
"Onlangs bij Momenten van Impact een studiekeuze workshop gehad samen met mijn dochter. Na lang twijfelen heeft mijn dochter een studie gekozen die achteraf niet de juiste keuze bleek. Deze twijfel en onzekerheid werd steeds groter en ze liep vast... Ze kwam er zelf niet uit. Als ouder wil je graag helpen, maar ik kon in dit geval niks voor haar betekenen en voelde me machteloos. Daarom zijn we samen met Ilse aan de slag gegaan. Ilse werkt anders… geen lijstje met studies/beroepen zoals al je vaker ziet, maar ze laat je naar jezelf kijken. Wat voel je, waar wil je naar toe, wat wil je bereiken en waar word je blij van. Ilse gaat met je aan de slag, ze maakt dingen op een positieve manier los en dat doet ze op een speelse manier, zonder oordeel, waardoor het makkelijk lijkt (ook al is het dat niet). Ilse dwingt je niet in een bepaalde richting maar laat je eigen gevoel echt werken. Lowiebelen zoals Ilse dat noemt. Als je vast zit in je negatieve spiraal en er zelf niet uit komt is dit erg fijn. Om dit samen met mijn dochter te doen vond ik heel waardevol. Ze zit niet meer zo vast en heeft nu handvatten gekregen om haar keuzes beter te kunnen maken. Ilse bedankt. "
Workshop loswiebelen
"Ilse durft te leren, in de breedste zin van het woord, en neemt daarin anderen als vanzelfsprekend mee. Mij ook. Dat zorgt voor vele mooie verfrissende gesprekken, veel plezier en genoeg wrijving."
Caroline
"Jij vulde aan wat er (nog) niet was. Je kijkt anders naar de wereld dan ik. Daardoor heb ik ontzettend veel van je geleerd."
Rob
"Ik leerde van jou dat ik mijn eigen grenzen mag bewaken."
Monique
"Je hebt me leren luisteren. Oordelen uit te stellen. Ze zijn onderdeel geworden van wie ik nu ben."
Roy
"Je bent helder en zuiver in je communicatie. Benoemt de essentie. Daar hou ik van. Op die manier geef je veel ruimte om na te denken. Eigenlijk begeleid je zo het denkproces van die ander. Knap hoe je dat doet!"
Mariet
"Je hebt me enorm geholpen met de combinatie van praktische tips en vol-ledige aandacht."
Frans
"Vooral haar kracht om om te gaan met verandering en de dynamiek/overeenkomsten tussen leven en dood (fysiek en niet fysiek): daar neem ik mijn petje voor af. "
Marieke