Object love

Kunstenaars als gids in onbekend terrein.

Terug in mijn ex-werkgebouw.

Voor de allereerste keer naar het museum. Het is me in die tijd dat ik er werkte nooit “gelukt” om er naartoe te gaan. Dit keer lukte het wel, voor de opening van Object Love.  Omwille van de relatie met de gastcurator. Die tot stand kwam doordat iemand ons kort geleden met elkaar verbond op een gedeelde passie voor het onderwerp & op jonge mensen op minder gebruikelijke manieren uitdagen/prikkelen. Een geslaagde match.

Ik heb ervan genoten.

Mooie warme gesprekken. Prikkelende kunstwerken die vragen opriepen.

#DOOR-vraag: Hoeveel manieren ken ik om van 1 ding te genieten. #VERBEELDINGSKRACHT

#DOOR-vraag: Wat is puur #naakt

#DOOR-vraag: Wat verzamel ik als herinnering aan succes #definitiesucces

#DOOR-vraag: Wat voedt mij echt #bron

#DOOR-vraag: Hoe zichtbaar sta ik in de wereld? #zielafgetekend

#DOOR-vraag: Welke spullen beteugelen/ketenen mij? #WILDENATUUR

#DOOR-vraag: Hoe mooi ook. Wanneer is er genoeg verzameld? #STOPPEN 

 – Ilse Meelberghs – Moment loswiebelen