Ontmoeting en draak

Naar buiten – doen!

Het is tijd om met de Momenten fysiek naar buiten te trekken. Ik voel nu zelf dat het tijd is. En… mijn hoofd wil niet mee. 

Ik luister vrijdagmorgen even rustig naar de overwegingen van mijn hoofd. Gewoon de gedachten vrije loop laten, het oordeel uitstellen. Ik weet namelijk uit ervaring dat hoofd negeren geen zin heeft. Voor mijn gevoel gaat het dan nog harder schreeuwen om me te beschermen. Liefdevol meenemen werkt wel.

Ik schrijf op dat stap 2 is: naar buiten-doen. En dat bevat 3 uitdagingen. Gaan staan voor mijn producten. De ontmoeting opzoeken. En doen. Mijn hoofd kent mijn (oude) valkuilen bij deze uitdagingen en adviseert daarom tegen. Dat begrijp ik wel want als ik ze opschrijf, die valkuilen, ze teruglees, dan herken & voel ik ze zo goed EN… ik moet er voorbij om verder te komen. 

Ik dank hoofd voor de herinnering, vertel wat ik ga doen aan die valkuilen en vraag hoofd om de kansen, de noodzaak te zien en ga het huis poetsen.

Later op de dag luister ik naar het verhaal van een vriendin over een netwerkbijeenkomst en noteer dat wat ik nodig heb een netwerk is van mensen die mijn kwaliteiten/vaardigheden zien, in mijn producten geloven en erover praten met anderen. Eitje * grijns *

D’r is een verschil tussen ontmoeting en relatie. In de ontmoetingen op social media voed ik het verlangen om het ook te kunnen: Jezelf doen en je verbonden voelen. En laat ik zien dat het mogelijk is en hoe.

Voor relatie/omzet hoort daar nog bij te komen dat ze het Momenten van impact, mij dus, toevertrouwen dat dat een goeie plek is om daarin zelf stappen te zetten.

Daarvoor is naar buiten-doen de volgende stap. Voelen wat het product doet in de ontmoeting. 

En DUSSSSS HOOFD is het tijd om naar buiten te gaan doen.

Hoofd vindt het goed. 

#losgewiebeld

Dat leggen we even vast door draak bij het ontmoetingsdeel van het bedrijfsschilderij te zetten. 

– Ilse Meelberghs- Moment loswiebelen.

Volgende moment loswiebelen 25 februari 2018

 

PS Draak komt uit een inspiratiekaarten-set gemaakt door Nicolle Tonnaer en Patricia Valkenburg