Ilse bij schouw

Plek van betekenis, ruimte voor de mens in een gezamenlijk gedragen proces

“Wat maakt dat ik hier zo goed mijn ding kan doen” vraag je je af.

Of misschien heb je nog niet in de gaten hoe je omgeving je handelen beïnvloed. Dat was bij mij in ieder geval jaren het geval. Vervolgens zag ik het, het belang van de plek, en wist ik niet wat ik eraan kon doen #slachtoffer. Ik nam de tijd om te ontwikkelen. En tijdens mijn laatste lesactiviteit kon ik lak te hebben aan alles en me de ruimte volledig toe-eigenen. En ja hoor, ik kon inderdaad echt beter mijn ding doen.

Als de Plek van betekenis voor jou fijn voelt, je proces ondersteunt, dan is dat geen toeval. Ik heb eraan gewerkt met ijzeren discipline & overgave aan het proces en zijn ritme.

Met collages, bijbehorende muziek luisteren en dans en shake-meditaties heb ik de energie van de kamers zichtbaar gemaakt en verinnerlijkt.

Verder heb ik conform die energie grondig opgeruimd voorafgaand aan de verbouwing.

Daarna tijdens de verbouwing zodanig aanwezig geweest (spaceholden) dat er verbouwd kon worden met de energie die versterkt wou worden. Het zakte daarmee ook nog verder in mijn lijf.

Om tenslotte bij het inruimen nog eens goed te voelen of de spullen de energie wel versterken.

In huis, mijn thuis, de plek van betekenis, is met volgende energieën gewerkt:

Welkom – zachtmoedig – heen in vrede

Intentie – overgave

Koesterend zorgen – filteren

Energie oplaad- en loslaatpunt

Samen- vertragen – stil

Pur sang

Show Time – See

Voedend – vieren

Web

Voor het gezin een fijne plek om te leven.

En tijdens de verbouwing werd zichtbaar hoe deze combinatie ook ruimte maakt voor de (vak)mens in het gezamenlijk gedragen project. Een boeiende observatie.

 – Ilse Meelberghs –