IMG_7707

Ervaring betekenis geven.

We schreven 100 dagen aan een boek voor de eco-idealist en voor de mensen die hen beter willen begrijpen en ondersteunen. 

De 100 dagen zijn nog niet om. het boek is nog niet klaar. Het nu al publiceren is onderdeel van het “onderzoekend op pad”. Met jullie onderzoeken wat er nog mist, wat er raakt, deugd doet, wat er nog niet klopt, … Of waarin jullie vragen om voor jouw groep een sessie hierin te verzorgen. Zodat hier bij Momenten van Impact langzaam het definitieve boek met werkvormen ontstaat, in co-creatie. Of niet en dan dient dit allemaal een ander doel, we zullen het gaan beleven.

Wie meer wil weten over het proces en de voortgang, klik op de button onderaan de pagina.

Hier beginnen we aan het stuk ontwikkeling, nodig om het waar te maken. deze gaat over wat je voelde tijdens de ervaring een betekenis voor jezelf geven.

Veel lees- en kijkplezier.

– Ilse Meelberghs

Alle verhalen in de mail krijgen?

Iedere ervaring tekent je. Daar hoef je niet bewust iets voor te doen. Alleen … als je bewuste keuzes wil maken is het handig om je hoofd mee te nemen. Het hoofd kan dat dan later, bij volgende keuzes, gebruiken.

Dus de ervaring van “niet wetend op pad” en wat “tijdens de ervaring gevoeld werd” krijgt even bewust aandacht.

Wat probeert de ervaring je te vertellen, welke betekenis geef je eraan voor de weg vooruit? Kan het nieuwe aarden in je leven?
.

 – Ilse

Denk in lichtflitsen, niet in zonnige dagen die uren duren. Vertrouw wat in je opkomt.

– Onweer

Aan Boom kan je heel goed zijn of haar ervaringen zien. Kijk maar naar mij. Je kan aan me zien waar ik stond aan de ruimte die ik inneem. Je kan zien waar takken afbraken en waar een jonge tak mooi de ruimte nam. Ik ben niet zo bezig met wat ik verlies, vooral met de weg vooruit.

– Draak van een boom

Als je doet wat je deed krijg je wat je had. 

Als je dat wil is dat prima. 

Als je dat niet wil kan je de volgende keer niet meer doen wat je deed.

Producten en samenwerkingen worden uitgeprobeerd. Als de idealist ondersteund wordt op zijn of haar pad, het kloppend voelt, er energie bij alle partijen ontstaat, meer gelijkwaardigheid enzo te zien is, dan doen we meer van wat we deden. Als het niet zo is dan stopt het.

– Momenten van impact

Ontwikkelvraag: Wat betekent deze ervaring voor de weg vooruit?
Speelsuggestie: Schrijf eens het levensverhaal van een boom of stuik nav wat je ziet aan de vorm/groei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *