IMG_7723 (1)

Nooit klaar.

We schreven 100 dagen aan een boek voor de eco-idealist en voor de mensen die hen beter willen begrijpen en ondersteunen. 

De 100 dagen zijn nog niet om. het boek is nog niet klaar. Het nu al publiceren is onderdeel van het “onderzoekend op pad”. Met jullie onderzoeken wat er nog mist, wat er raakt, deugd doet, wat er nog niet klopt, … Of waarin jullie vragen om voor jouw groep een sessie hierin te verzorgen. Zodat hier bij Momenten van Impact langzaam het definitieve boek met werkvormen ontstaat, in co-creatie. Of niet en dan dient dit allemaal een ander doel, we zullen het gaan beleven.

Wie meer wil weten over het proces en de voortgang, klik op de button onderaan de pagina.

Het afrondende verhaal en  klaar…

– Ilse Meelberghs

Alle verhalen in de mail krijgen?


Je hebt de ronde afgemaakt! 

Omdat het zoveel werk is om het nieuwe te bouwen kan je nu beginnen aan een nieuwe ronde. Je opnieuw afvragen waar je nu wil bijdragen, wat je nu wil laten groeien richting de eco-samenleving. Zo bouw je gewoonte per gewoonte aan het nieuwe nu.

Of even pauze nemen. Even winteren.

Bedankt dat ik je mocht vergezellen bij deze eerste verkenning.

 – Ilse

Vond ik ook heel flitsend.

– Onweer

Fijn dat ik mijn wijsheid mocht delen. Ik of andere Boom zijn er steeds voor je. Nu en ook bij de volgende ronde.

– Draak van een boom

Je zal zien dat de volgende ronde iets eenvoudiger is omdat je nu het volledige proces overziet en al een keer gedaan hebt. Toch zal je weer nieuwe uitdagingen, Momenten van waarheid tegenkomen. Ook ik ben er voor je.

– Momenten van impact

Ontwikkelvraag:
Hoe bouw ik mee aan de eco-samenleving?

Waar bouw ik nu aan?

Speelsuggestie:

Ga verder met de bouw van een mini eco-samenleving: met lego, met verbeelden. Dat laatste kan met tekeningen en collages. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *