** Momenten van Impact

Momenten van Impact

Persoonlijke ontwikkeling... in volle overgave

Momenten van Impact

Bondgenoot voor idealisten - zij die gaan voor nog mooier en duurzamer.

De workshops en bijeenkomsten

De verandering die je graag wil in je leven, team of organisatie is het einde van een tocht. Geen tocht is dezelfde. Zelfs bij dezelfde eindbestemming zijn routes en tempo per persoon verschillend. Feit is dat aan iedere gelukte verandering persoonlijke ontwikkeling voorafgaat. Veel ervan kan je zelf. Soms stopt die persoonlijke ontwikkeling en zoek je ondersteuning rondom verantwoordelijkheid nemen, richting bepalen, hindernissen opruimen, volhouden en finishen. Die ondersteuning vind je, wellicht samen met teamgenoten, in de workshops. Je vult bovendien geleidelijk een toolbox die je bij iedere verandering kan inzetten. Handig want het leven zelf gooit er ook af en toe een verandering in. Tijdens lezingen kan ik jullie op ideeën brengen door al dat te vertellen, overzicht te bieden. Standaard voeg ik daar de ervaring van gelijkwaardigheid en verbinding aan toe. Dat zit ingebakken in de werkvormen die ik kies. Ook tijdens grotere bijeenkomsten.

Moment van wal steken

Voor diezelfde ongemakken op team/organisatieniveau

Moment adempauze

ongemak opgejaagd => geduldiger weer op pad

Moment terugkijken

ongemak ontevreden => gemotiveerder weer verder

Fotografie: Hans Stockmans

Mijn ding

Jouw levensverhaal is er eentje van ups en downs, van flow en ongemak. Dat maakt het lekker levendig. Het is fijn als je, ook in het ongemak en de downs, trouw aan zelf kan blijven bewegen en verbinden. Dat vraagt om een samenhangende set van vaardigheden. Ik kan je ongemak/downs helpen verwoorden en/of die vaardigheden helpen ontwikkelen. Zodat jij groeit in moed en manieren om met jouw unieke bijdrage de wereld mee vorm te geven. #authentiek #imperfect #inverbinding #zelf #zichtbaar #wegnaarbinnen #watkaniklerenvanhetlevenoverleven.

Ilse meelberghs

De complimenten muur

"Ik leerde van jou dat ik mijn eigen grenzen mag bewaken."
Monique
"Jij vulde aan wat er (nog) niet was. Je kijkt anders naar de wereld dan ik. Daardoor heb ik ontzettend veel van je geleerd."
Rob
"Je hebt me leren luisteren. Oordelen uit te stellen. Ze zijn onderdeel geworden van wie ik nu ben."
Roy

Het lied van Momenten van Impact

Voor je op play drukt… even dit. Vanaf de eerste keer dat ik Marieke hoorde zingen raakte ze me. In de jaren erna hebben we intense momenten samen doorleefd. Super dankbaar dat zij deze compositie voor Momenten van Impact maakte en zong. Zoek een rustig plekje op en laat je raken.

Wil je meer weten over mijn workshops en lezingen?